Sağlık sektörünün en önemli parçalarından bir tanesi olan eczaneler, günümüzde Türkiye’nin her yerinde karşımıza çıkmaktadır. Eczanelerde rekabet olmayacağına göre her şey belirli kurallar çerçevesinde yönetilmektedir. Eczane tabelaları da buna dahildir. Her eczanede bulunması zorunlu olan Eczane e logo ürünlerine sitemizden satın alarak sahip olabilirsiniz.

Eczane tabelalarının pek çok avantajı bulunmaktadır. Özellikle sabit renkler ve düzende olan bu tabelalar, her insanın rahat bir şekilde fark edebileceği şekilde dizayn edilmektedir. Bu durumda da uzaktan dahi bir işletmenin eczane olup olmadığı rahatlıkla ayırt edilebilmektedir. Ancak bu tabelalarda sağlam ve kaliteli malzemelerin kullanılması tabelanın ömrünü artırıcı en önemli etmenler arasında yer alır.

2014 yılında giren ve tek tip eczane tabela kullanılmasını zorunlu kılan yasa ile birlikte tüm eczanelerde beyaz fon üzerine yazılan kırmızı “eczane” yazısı kullanılmaktadır. Bu sayede işletmeler arasında reklamcılık ve haksız rekabet gibi olumsuz durumların yaşanmasına izin verilmez. Bir sağlık işletmesi olarak geçen bu işletmelerde tabelaların sabit ve değişmez olması kapatılan işyerlerindeki tabelalarında değerlendirilmesini sağlamaktadır.


E Logo Eczane Ürünlerinin Avantajları

Eczanelerde kullanılan tabelaların tamamı sabit ve tek düze bir şekilde kullanılmaktadır. Bu durumda da bir eczane tabelası biraz düzenlenerek, tüm iç ve dış temizliğinin yapılması sonrasında farklı bir eczanede de kullanılabilmektedir. MS Reklam olarak eczane tabelalarının tüm tesisatını değiştirmekte ve adeta sıfırlamaktayız. Tüm bunlarla birlikte bu tabelalar daha ekonomik olarak sizlere satışa sunulmaktadır.

İşyeri açtığınız için zaten bir sürü borca girdiğinizi düşünürsek eğer o zaman sizler de aradığınız tüm düzene ulaşabilirsiniz. Eczane e logo ikinci el ile birlikte sizler de bazı avantajlara sahip olduğunuzu hemen göreceksiniz. Bu avantajlar:

·         Daha ekonomik olarak tabelalara sahip olmak

·         Standartlara uygunluğu kanıtlanmış ve sizlere sürpriz yapmayacak olan bir tabela almak

·         İşyerinizin ölçüsüne göre düzenlenebilir olan tabelalara sahip olmak

Bu tür tabelalar özellikle sizleri ekonomik olarak yormayacaktır. Özellikle işyerinize uygun olan bir tabelayı bulduğunuz takdirde sizler de rahat edecek ve tabelaları kullanacaksınız.


Eczane E Logo Tabelaları!

E logo eczane ile birlikte sizler de Led ürünlere sahip olan bir tabelaya sahip olabilirsiniz. Bu tabelalar ile birlikte aradığınız tüm düzene rahat bir şekilde ulaşacak ve buradaki tabelaları kullanarak pek çok şekilde avantaj sağlayacaksınız. Tabelalarınızın Led özellikli olması sizlerin uzaklardan dahi rahat bir şekilde fark edilmenizi sağlayacaktır. Bu durumda hem müşteri sayınız artacak hem de gereken fark edilebilirliği sağlayacaksınız.

Led ürünlerin en önemli avantajı kesinlikle uzun ömürlü olması ve az enerji tüketmesi olarak gösterilebilir. Bu durumda sizler de Led özellikli ürünler sayesinde aradığınız düzeni rahat bir şekilde bulacak ve sağlayacaksınız.


MS Reklam ile Kaliteyi Ucuza Alın

Eczane e logo tamiri konusunda MS reklam firmasına güvenebilirsiniz. Tüm Türkiye’ye gönderilen ürünler ile birlikte aradığınız tabelaya kısa sürede sahip olacaksınız. Bu tabelalar sayesinde istediğiniz fırsatları yakalayabileceksiniz.

Tabela sektöründe bir numara olan MS Reklam, sağlık kuruluşlarının her zaman yanındadır. Sizlere en doğru hizmeti tüm Türkiye genelinde ulaştırmaktadır. Sizler de dilerseniz tabelalarınız ile birlikte aradığınız tüm hassasiyeti yakalayabilir ve eczanenizi kısa sürede açabilirsiniz.

Daha ekonomik şartlarda ürünlere sahip olmak isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Her an yanınızda olan firmamız bünyesinde pek çok farklı eczane Led ürünlerine ulaşabilirsiniz.