Günümüzde eczanelerin büyük bir bölümü zaman zaman tabelaların bozulması sorunu ile karşılaşabilmektedir. Uzun ömürlü olan tabelalar dahi zaman zaman bakıma ihtiyaç duyarlar. Bu durumda eczane e tabela tamiri konusu gündeme gelmektedir. Tabelanın değişimi yerine onu cüzi bir miktar ile tamir ettirmek daha ekonomiktir.

Tabelaların kullanım süresine bağlı olarak zamanla aşındığı görülebilmektedir. Gerek elektrik devreleri gerekse ampul veya led sistemlerinin arızalanması ve bakım istemesi görülen durumlar arasında yer alır. Bu durumda uzman bir kişinin birkaç dakika içerisinde gidereceği ve genel bakımını yapacağı bu tabelalarda uzmanlık bilgisi şarttır. Tabelaların genel sorunları:

  • Güç kaynağı arızaları
  • Kalitesiz led sistemlerinin kullanılması
  • Yanlış tesisat kullanılması
  • Kalitesiz bir şekilde kablo kullanılması

Her bir kablonun belirli süreli ömrü bulunmaktadır. İşte bu nedenle yapılan eczane tabelalarının tamirinin gerekliliği görülebilmektedir. Bu durumda işinde uzman olan kişilere yönelmek ve onlarla birlikte çalışmalar yapmak gerekmektedir. MS Reklam firması olarak bu tür tabelaların tamirini profesyonel bir şekilde yapmaktayız. En kaliteli ürünlerin kullanılarak hem tamiri yapılan tabelalar hem de genel bakımı yapılarak müşteriye tekrar teslim edilmektedir.


ECZANE E LOGO TAMİRİ

Eczane e tabela tamiri konusunda zaman zaman logoların tamirine de gerek duyulmaktadır. Bu durumda logoların içerisinde yer alan aydınlatma sistemlerinin bakımı ve tamiri gerekir. Eczane tabelasında veya logosunda yanmayan, sönen kısımların tamirinin yapılması suretiyle tüm problemler ortadan kaldırılır.

Logo tamirinde de özellikle içerisindeki devrelerde sorunlar yaşandığı görülebilmektedir. Günü kurtaracak kadar kaliteli olan ürünlerin kullanıldığı bu sistemlerde özellikle logo arızası zaman zaman görülebilmektedir. Bu durumda da kısa sürede logoların tekrar eski haline gelmesi ve daha kaliteli ürünlerin kullanılması sonucunda uzun süreler boyunca hizmet vermesi beklenmektedir.


ECZANE TABELA TAMİRİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Eczane e tabela tamiri konusunda uzman olan kişiler, tamirinin nasıl yapılması gerektiğini çok iyi bilirler. Bu durumda sizlerin yapması gereken şey tamir ile birlikte güvenilir kişilere bu işlerin emanet edilmesidir. Eczane tabela tamiri konusunda sizlere aradığınız her bir detayın sunulduğu MS Reklam şirketi ile birlikte tamir konusunda dikkat etmeniz gerekenler de şu şekilde sunulmaktadır:

  • İlk olarak ürün incelenir ve hata tespiti yapılır.
  • Hata tespiti akabinde tespit edilen yerin tamiri veya ürünün değiştirilmesi yapılır.
  • Tamir işlemi tamamlandıktan sonra bakım işlemine geçilir.
  • Bakım işlemi ile birlikte başlayan süreçte tabelada deforme olmuş olan kısımlar düzeltilir veya yeniden hata vermemesi için değiştirilir.

Tamir ve bakım işlemleri ile birlikte tabela tekrar ilk günkü haline getirilir. Bu durumda kısa sürede aranan çözüm sunularak tabelanın eskisi gibi çalışması sağlanır.


ECZANE E TABELA ARIZA NEDENLERİ

Eczane e tabela tamiri yapılmadan önce muhakkak arızanın gerçek kaynağı öğrenilir. Bu durumda arızanın farklı nedenlerden dolayı gerçekleşebildiği görülmektedir. Yukarıda belirttiğimiz bu nedenleri biraz daha açarsak eğer karşımıza şunlar çıkar:


GÜÇ KAYNAĞININ TAMİR EDİLMESİ

Güç kaynağı arızasının en büyük nedenlerinden bir tanesi yanlış voltaj gelmesidir. Bir anda yükselen elektrik akımından kaynaklı olarak gelişen bu durumda tabelalar hasar görebilmektedir. Bu durumda akım korumalı bir priz sizlerin işini rahat bir şekilde görebilir.

Bazı nedenlerde güç kaynağındaki arızanın nedeninin su ile temas edilmesi olduğu saptanabilmektedir. Dış mekan ürünleri arasında yer alan tabelaların elektrik aldığı prizlerde gerçekleşmesi muhtemel olan bu durumlarda biraz daha dikkat edilmesi gerekir.


 KALİTESİZ LED ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI

Eczane e logo tamiri veya diğer konularda genellikle karşımıza çıkan şeylerden bir tanesi de kalitesiz aydınlatma sistemlerinin kullanılmasıdır. Tasarruf için kullanılan led ürünlerinde muhakkak kalitenin aranması gerekir. Başka bir şekilde bu tür ürünlerin kullanılması gereksiz olarak görülür. Bu durumda led ürünlerinde yapılan işlemler ile birlikte sizler de aradığınız çözümleri led ürünlerin daha kaliteli bir şekilde seçilmesi ile görülmektedir.

Kalitesiz led ürünleri zaman zaman çok fazla ısınmaktadır. Bu ısınma turlarında önemli olan nokta bu tür ürünlerin kalitesinin artırılması olacaktır. Isınma problemlerinden dolayı yanan lambalar haricinde devrelerde yanabilmektedir. Bu durumda da tesisatın komple değiştirilmesi gündeme gelebilir.


YANLIŞ TESİSAT KULLANILMASI

Günümüz şartlarında eczane e tabela tamiri konusunda en çok karşımıza çıkan hatalardan bir tanesi de yanlış tesisat sistemlerinin kullanılmasıdır. Devrenin yükünü tam olarak taşıyamayacak olan kabloların kullanılmasına kadar pek çok seçenek burada etkili olan bir faktördür. Bu durumda sizlerin yapması gereken şey tesisatın değiştirilmesini sağlamak olacaktır. Çünkü yanlış tesisat kullanımı çalışan her bir şeye zarar vereceğinden dolayı bir an önce bu seçime son verilmelidir.


KALİTESİZ KABLO KULLANIMI

Eczane tabelaları elektrik ile çalışır ve bu elektrikte tabelaya kablolar ile ulaştırılır. Bu durumda kabloların doğru bir şekilde seçilmesi çok önemlidir. Genel itibari ile yapılacak olan işlemler göz önüne alındığında kabloların en doğru şekilde seçilmesinin sağlanması gerekmektedir. Mevcut akımı karşılayamayacak kadar güçsüz olan kabloların seçiminden dolayı tüm sistem ve sigorta yanabilmektedir.


ECZANE TABELALARINDA KALİTELİ ÜRÜNLER İLE UZUN SÜRELİ BİR KULLANIM YAŞAMA ZAMANI

Eczane e tabela tamiri ile birlikte başlayan süreçte aslında genel olarak tüm problemlerin kalitesiz ürünlerin kullanılması sonucunda çıktığı görülmektedir. Çoğu yerde yanlış ve ucuz kabloların seçilmesi, kalitesiz bir şekilde led ürün sistemlerinin kullanılması ilk başta insanlara ekonomik olarak görülse dahi uzun süreli bakıldığı zaman bu tür hadiselerin daha da pahalı olduğu görülebilmektedir. Bu durumda ürünlerin genel olarak sizlere daha uzun süreli hizmetler vermesini sağlamak adına kaliteli olanların seçimi gerekir.

Bir tabela satın alırken dikkat etmeniz gerekenler şunlardır:

  • Hangi tür elektrik kablolarının kullanıldığını öğrenmek
  • Sigorta gücü ve tabelanın gücünün yeterli olduğunu kıyaslamak
  • Piyasaya göre ortalama bir fiyatı kendinize belirlemek
  • Led ürün sistemlerinden hangisinin burada kullanıldığını sorgulamak

Özellikle tabela alırken muhakkak garanti konularına da değinmelisiniz. Çünkü herhangi bir şekilde yapılacak olan işlemlerden kaynaklı olarak sizlerin bilmesi gereken şey tabelaların normalden çok ucuzsa muhakkak ki bir yerinde hata olacağıdır. Bu durumda piyasayı araştırmak ve işini en düzgün yapan firmalara bu işi vermek gerekir.


MS REKLAM İLE KALİTEYİ YAŞAYIN!

Eczane e logo tamiri ve diğer konulardaki tamirlerde MS Reklam firması olarak Türkiye’nin her yerine hizmet vermekteyiz. Burada verdiğimiz hizmetlerden kaynaklı olarak her zaman için en kaliteli ürünleri kullandığımızı bilmelisiniz. Teknik servisimize gelen ürünler sonrasında bir dizi hata tespiti yapılmakta ve ürünlerin hataları sizinle paylaşılmaktadır. Bu durumda en doğru şekilde müdahale edilmektedir.

Sağlık birimleri arasında önemli bir yer kaplayan eczanelerin logo ve tabelalarının son derece şık, görünür bir şekilde olması gerekir. Acil bir ihtiyacı olan insanlara direkt olarak görme şansı tanıyacak olan bu tabelalarda yanmama gibi durumların oluşmaması gerekir. Bundan dolayı tamir görmesi gereken tabelaları işinin uzmanına yani MS Reklam firmasına göndererek sizler de en iyi şekilde tabelalarınıza bakım yapıldığından emin olabilirsin