Nöbetçi Eczane Tabelası, sağlık kuruluşu olarak hizmet veren tabelalarda önemli aksesuarlardan bir tanesidir. Led aydınlatma araçlarının hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya başladığı günümüzde nöbetçi eczanelerde kullanılan tabelalarda Led ışıklandırmaları ile donatılmaya başlanmıştır. Pek çok farklı çeşidi olan bu tabelaların en önemli özelliği uzaklardan dahi fark edilebilir olmasıdır. 

Nöbetçi eczanelerde kullanılan tabelalar:

  • Akülü Tabelalar

LED ışıkları ile donatılan bu tabelalar, enerjilerini bağlı bulunduğu akülerden almaktadır. 34 x 38, 33 x 39, 42 x 48 gibi farklı ölçülerde olan bu tabelalar, duba şeklinde eczanenin önüne koyulabilmektedir. Fiyatları arasında çok bir fark olmasa da eczanenin önüne hem araç yanaştırmamak için hem de uzaklardan dikkat çekebilmesi amacıyla kullanılır. Nöbetçi eczane tabelası ile nöbetçi olunan günlerde rahatlıkla fark edilirsiniz.

Led Tabela

Eczanelerde kullanılan tabelalardan bir tanesi de 60 x 60 ölçülerinde olan Led tabelalardır. Bu tabelaların en büyük özelliği Led ışıklandırma yapısına sahip olmasından geçer. Üzerinde sadece “E” harfinin bulunduğu bu tabela ile birlikte işletmeler, uzaklardan dahi kendini belli eder. Ayrıca Led tabela, iç ve dış mekân için kullanılabilir.

Eczane Nöbet Tabelası

 

 

Eczanelerde kullanılan tabelaların en büyük özellikleri Led ışıklandırmaları ile donatılmış olmalarıdır. Bu özellikteki tabelalar:

  • Uzunca bir süre kullanılabilir.
  • Hem içeride hemde dışarıda kullanıma uygundur.
  • Toz, nem, yağmur gibi olumsuz etkenlerden etkilenmez.
  • Eczanenin çok uzaklardan fark edilmesini sağlar.

Nöbetçi eczane tabelası kullanımı da oldukça basittir. Kargo ile gönderilen ürünler, kullanıma tamamen hazır halde gönderilir. Akülü tercihlerinizde sadece şarj etmeniz ve sonrasında hemen kullanıma başlamanız için her şey düşünülmüştür. Daha detaylı bilgi için Sağlık Bakanlığı Eczane Levha Standartları Kılavuzu bağlantısına tıklayarak kolayca inceleyebilirsiniz.

Eczane tabelasında sadece harf değil aynı zamanda ana tabela üretimi de tarafımızca yapılmaktadır. Eczanelerde kullanılan tabelalara karşı aradığınız her şey için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Web sitemizde bulabileceğiniz tüm ürünlere yönelik özel siparişleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. MS Reklam olarak hizmet veren firmamız, tabelaların tüm ürünlerini bünyesinde barındırmaktadır. Gerek akü gerekse tekli harf ihtiyacınız durumunda hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.